Arctista hyvinvointia

Tutustuin Arctic nutrition tuotteisiin ensimmäistä kertaa tuttavani kautta, joka oli itse ennen myynyt menestyksekkäästi Partyliten tuotteita. Hän mainosti Arcticin tuotteita omassa facebook ryhmässään ja alkuun tutustuin tuotteisiin itsekseni rauhassa miettien mitä nämä ovat. Itseäni yrityksessä vetosi eniten juurikin tuotteiden luonnollisuus ja puhtaus sekä Suomalaisuus. Päätin rohkaistua kysymään tutultani tuotteista lisää, kun takaraivossani oli ajatus, että ei voi olla kyseessä huono juttu, koska tämä tuttu on lähtenyt mukaan.

Alusta alkaen kävi selväksi, että edustajana ei tarvitse tehdä esittelyjä yksin eli ei tarvitse heti osata kaikkea ulkoa kuten monessa muussa verkostomarkkinointiyrityksessä on ollut, joissa olen aiemmin ollut mukana. Alkuun on täytynyt siis oikeastaan vain osata laittaa viestiä tutuille, sopia online esittely ja olla esittelyn aikana hiljaa, kun ylälinjalta oleva edustaja kertoo tuotteista. Kokeneemmilta on saanut paljon neuvoja tuotteiden käyttöönottojen, annostusten, tilausten sekä monen muun asian suhteen. On mietitty yhdessä ratkaisuja erilaisiin tilanteisiin sekä jaetaan ilot ja surut. Aika kivan kuuloinen kokonaisuus vai mitä? Lisä apuna on ollut myös Arctic nutrition yrityksenä sekä itsenäiset edustajien järjestämät säännölliset erilaiset koulutukset ja facebook ryhmät, joista löytyy runsaasti tietoa.

Arctic nutrition on 1997 Haminassa perustettu verkostomarkkinointiyritys haluna auttaa muitakin ihmisiä voimaan hyvin. Tarkempi kertomus yrityksen periaatteista ja muista asioista löytyy täältä: The Arctic Story (arcticnutrition.com)

Tällä hetkellä Arcticin edustajia on Suomen lisäksi Saksassa, Ruotsissa ja Virossa. Ja kasvaa koko ajan hurjaa vauhtia.

Työskentely edustajana tapahtuu jokaisen omaan tahtiin, toiset tekevät enemmän kuin toiset. Itse päätin lähteä rakentamaan tulevaa uraani pikkuhiljaa jo nyt opintojen alkuvaiheilla, että olisi mahdollista työllistää itse itseni täysipäiväisesti opintojeni päätyttyä. Koen, että merkonomi opintoni vain tukee uraani Arctic nutritionin matkassa.

Arcticilla keskitytään tekemiseen ja saadaan rakennettua tulosta sekä tulevaisuutta. Tuetaan toisiamme ja rakennetaan yhdessä rikkaampaa tulevaisuutta eteenpäin! Innostutaan yhdessä!