Huhhuh, oli kyllä todella huikea viikonloppu Arctic Nutritionin Supernaiset-porukan kanssa Tampereen Murikanrannassa! Muutaman kuvan lisäsin Instagram tililleni reissusta ja lyhyesti siellä kerroinkin. Taisin jännittää tuota valmennusreissua, koska nukuin todella huonosti perjantain ja lauantain välisen yön. Lauantaina jo kuuden aikaan aamulla hyppäsin toisen tiimiläisen kyytiin ja lähettiin ajamaan Flown voimin. Tampereelta noukittiin lisää tiimiläisiä kyytiin ja meininki alkoi olla aikamoista jo heti alkuunsa lähtiessä ajamaan kohti Murikanrantaa. Hienosti ajettiin vielä lyhyemmän reitin risteyksen ohikin eli kiertoreitin kautta sit hieman myöhässä päästiin lopulta perille!

Valmennuksia oli melko tiiviillä tahdilla erilaisilla teemoilla huumorilla höystettynä iltapäivään asti. Naurulihakset sai sellaisen treenin, että on oikeastaan aika ihme ettei kylkiluita murtunut siitä käkätyksen määrästä! En edes tosiaan tiennyt, että valmennuksetkin voisi olla niin hauskoja, että jopa poskilihakset on koetuksella.

Samoilla silmillä jaksettiin kuitenkin yömyöhään, enkä usko, että ilman Flowta olisin jaksanut. Muutama alkoholijuomakin ketoilusta poiketen kun tuli maisteltua, niin enhän sitten nukkunut hyvin myöskään hotellissa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Sunnuntain valmennuksissa oli melko nuutuneen oloista porukkaa, mutta sinnikkäästi porukka jaksoi edelleen – onneksi meillä on hyvä tuotteet sitä jaksamista tukemaan. Kaikin puolin kannattava reissu, sai nimittäin mieltä taas valmennettua ja löysi uusia tuttaviakin sekä tapasi livenä sellaisia henkilöitä, joita oli tavannut vain ruudun toisella puolen aiemmin.

Ruokavalioon liittyen reissusta, että ruokailut oli muuten suht helppoa myös tuolla hotellisyömiselläkin. Jätin vaan leivät, perunat ja pastatuotteet buffet pöydälle, ei sen kummallisempaa. Tuosta siis eräs ystäväni kysyi, niin siksi välikommenttina tämä tieto.

Loppuun vielä linkkiä uudelleen jos kiinnostaa ihan vaan testiasiakkaana tilata flowta itselleen testiin: https://arcticnutrition.com/ref/EA727C

Uutena limited edition versiona on puolukkaa makeampi tyrniflow, suosittelen lämpimästi kokeilemaan! Mielelläni kuulisin myös käyttökokemuksiakin joko tänne kommenttina, sähköpostina tai tuolla instagramin puolella voi myös olla yhteyksissä nunu_ketoilee tilin kautta.