Hei, tuli elokuussa jo vuosi ketoilua täyteen ja en edes ole muistanut sitä täällä mainita! En tarkkaa päivämäärää muista, että mikä päivä aloitin – ostin nimittäin sen valmennuksen viime tingassa alennuksesta ja päätin tutustua asioihin rauhassa. Olenkin nyt tässä miettinyt, jos rupeisin kertoilemaan myös ruokakokeiluistani jos kokeilen uusia ruokia ja varmaan voisi alkuun kertoa myös niistä mitkä olen jo todennut hyviksi. Lähinnä itselleni muistiin, mutta mahdollisille lukijoille vinkkinä myös. 😉

Voisin nyt suositella ensimmäisenä leivottua ketoherkkua eli mutakakkua, jonka leivoin menehtyneen tyttäreni syntymäpäivän kunniaksi viime lauantaina. Tässä linkki ohjeeseen: Ketomutakakku – Ketoreseptit

Täytyy sanoa, että yllätyin tuosta. Odotin nimittäin paljon pahempaa, mutta se oli jopa hyvää! Jopa nuo minun elossa olevat lapseni sanoivat, että yllättävän hyvää. Etenkin 9-vuotiaan poikani suusta se on saavutus, kun yleensä tekemäni keto jutut ei hälle maistu. Itse käytin ohjeeseen 80% suklaata, jonka olin saanut lahjaksi tyttäreltäni.

Tähän väliin voisin jakaa yhden oman suosikki ruokani tämän ruokavalion aikana eli kesäkurpitsalasagne eli tuttavallisemmin kesälasse. Mä niin tykkään!! Linkki menee facebookin puolelle, mutta on julkinen. Itse söin alkuun täysin ilman sieniä tuota, viime viikolla kokeilin tehdä sen suppilovahveroilla, joita olimme mieheni ja poikani kanssa käyneet tuolta metsästä keräämässä ja sopikin vallan hyvin joukkoon!