Lisää kokemuksia Arctic Nutritionin Flowsta, sain luvan tämän kokemuksen kertoa. Jaksan vaan edelleenkin ihmetellä tätä tuotetta, miten jotkut (myös minä itse) saa tästä niin hyvät vaikutukset! Mutta itse asiaan: Äitini otti 3+1 setin Flowta kokeiluun ja vaikutukset ovat olleet hänenkin kohdallaan aivan huikeat! Äitini tekee hoitoalalla yötöitä ja hän kertoi, että ei ole enää yövuoroviikoilla väsyttänyt aamuyöstä, kun ennen hän nuokkui työpisteellään tiettyyn aikaan. Nyt hän on siivoillut ahkerasti ja energiaa täynnä työpaikallaan paikkoja aina kun töiltään ehtii! Myös kiire ajat on jaksanut töissä aivan eri tavalla kuin ennen.

Äiti myös sanoi jaksaneensa mennä vapaa-ajallaan yötyöviikon aikana kävelylenkille, jota hän ei ole koskaan aiemmin jaksanut tehdä. Lisäksi asuntovaunun sekä kotona olevat kaapit siivottu, vaikka on tehnyt ylimääräisiä työkeikkojakin normaalin työrytminsä lisäksi!

Itselläni olen huomannut erään jännän ilmiön. Olen aina keväisin kun koivu kukkii niin aivan tukossa tai/ja tulee ristikkäisallergiaoireita. Nyt kun olen käyttänyt tuotteita koko kevään niin nyt ainoana oireena on aamutukkoisuus nenässä ja sekin helpottaa aamukävelyllä ollessa. Yhtään allergialääkettä en ole muuten ottanut! En sitten tiedä johtuuko tämä ilmiö viime kesänä aloitetusta ruokavaliomuutoksesta, Arctic Nutritionin tuotteista, siitä kun olen ollut nyt lähes päivittäin luonnossa vai onko tämä kaikkien näiden yhteissumma.. mahtavaa joka tapauksessa!

Jaksoi keskittyä PowerPoint opintoihin

Arctic Nutrition on muuten jatkanut Flown 3+1 tarjousta tämän kuun loppuun, eli jos kiinnostaa kokeilla niin täältä pääsee helposti tilaamaan pienemmillä postikuluilla suoraan omaan postiisi: https://arcticnutrition.com/ref/EA727C