Tässä on yksi oma suosikkini Arctic Nutritionin tuotteista. Tässä yhdistyy kaksi superfoodia ja ravintoaineita tulee tästä yhdistelmästä useampi A4-paperia. Itselläni on tosiaan kilpirauhasenvajaatoiminta, kuten omassa tarinassani kerroin, joka on aiheuttanut kohdallani erinäisiä ongelmia. Extremen sisältämät lukuisat ravintoaineet, kuten esimerkiksi tyrosiini sekä seleeni, tukevat muun muassa juurikin kilpirauhasen toimintaa. Lisäksi kuulin kuinka urheilijat ovat saaneet hyviä kokemuksia paremmasta palautumisesta ja tästä innostuneena päätin kokeilla itselläni sitä myös. Tein aivan järkyttävän hiit-kyykkytreenin, jonka jälkeen kävelin kuin pingviini kun jalat eivät meinanneet kantaa ja olin aivan varma, että seuraavat päivät menee pingviinin tyylillä myös! Yllätyksekseni seuraavana päivänä lihakset eivät olleetkaan yhtään kipeät!

On myös tutkittu, että yksi Extreme tabletti vastaa 100 grammaa kasviksia. Itse en ainakaan kykene syömään nykysuosituksen mukaisesti 800 grammaa kasviksia joka päivä, joten tämä helpottaa ravintoaineiden saantia huomattavasti.

Nyt kun kesä, lämpö ja aurinko ovat tulossa, auttaa tämä tuote kivasti silloinkin. Extreme sisältää nimittäin myös beetakaroteenia ja näin ollen antaa lisäsuojaa lämpöisiä kelejä ja aurinkoisia päiviä varten. Beetakaroteeni suojaa ihoa auringon haittavaikutuksilta ja auttaa saamaan iholle upean kesän hehkun.

Yksityiskohtaisempaa tietoa Extremestä löytyy täältä: Extreme (arcticnutrition.com)