Onko sinulla aiempaa kokemusta verkostomarkkinoinnista, missä on vaan tyylillä lykätty tuotteet ja esitteet käteen ja sanottu, että ”siinä, rupee myymään niin tienaat”? Pitäisi osata heti kaikki kaikesta ja esittää myytävät tuotteet yksin? Tai oletko kuullut vastaavia tarinoita? Itsellä on vastaavasta omaa kokemusta, että hyvin pienellä avulla pitäisi vaan aloittaa. Tuotevalikoimatkin monella yrityksellä laajat, mikä mielestäni hankaloittaa asioiden oppimista.

Nyt on kuitenkin ollut aivan toisin! Kuten olen kertonut täällä kuinka alusta alkaen kävi selväksi, että Arcticilla tehdään yhdessä, niin se on vain tässä ajan myötä vahvistunut lisää. Ketään ei pakoteta tekemään mitään, mutta tiimi kannustaa ja tukee jatkuvasti kaikessa. Tuote-esittelyjäkin pidetään aina niin, että on joku ylälinjalta mukana kertomassa tuotteista ja/tai edustajuudesta – riippuen kumpaa esitellään. Tässä on ollut kieltämättä itselläni opettelua, koska on ollut vähän olo, että jotenkin vaivaisin näitä muita jos pyydän apua… ei se vaan mene niin! Me olemme toisiamme varten elämässä ja samaa pätee Arcticin toiminnassa ja se, jos mikä, on saanut minut innostumaan tästä ”hommasta”! Yhdessä koetaan niin ilot kuin vastoinkäymiset, yhdessä juhlitaan(tällä hetkellä virtuaalisesti vallitsevan tilanteen vuoksi) ne onnistumiset ja mietitään jos jollakulla on jotain ongelmia, että miten niistä päästään eteenpäin.

En myy mitään etenkään pakolla, vaan suosittelen tuotteita sekä liiketoimintaa, kerron omia ja kuulemiani kokemuksia. ”Ei kiitos”, ”ei nyt” ja ”ei kiinnosta” vastauksia kunnioitetaan myös. Sekin on yhdessä tekemistä ja nimenomaan asiakkaan kuuntelemista, mitä itsekin asiakkaana ollessani arvostan.

Jos haluat kuulla lisää, niin rohkeasti otapa yhteyttä.