Olen lapsesta saakka kärsinyt erilaisista atooppisen ihon oireista. Nykytietämykseni perusteella uskallan väittää, että lapsena atooppisen ihon ollessa pahimpana (oli jalat aivan järkyttävän ihottuman peitossa) siihen vaikutti aivan varmasti huono ravitsemus. Olin nimittäin erittäin nirso lapsi. Aikuisiällä nuo ihottumat ovat helpottaneet, koska olen rasvannut lähes joka päivä ihoani. Paitsi nyt! Viime kesänä aloittaessani ketoilun ja nyt siihen rinnalle ottaessani Arctic nutritionin laadukkaat ravintolisät, en edes muista enää rasvata kuin ehkä kerran viikossa jos viileämmällä ilmalla alkaa jalat kutisemaan kuivuudesta. Tähän tilanteeseen väitän omalla kohdallani vaikuttaneen ensinnäkin sokerin ja turhan hiilihydraatin välttelemisen lisäksi se, että olen lisännyt terveellisten rasvojen syömistä sekä lisäksi olen käyttänyt nyt joulukuusta eteenpäin Arctic Oilsia.

Lisäksi syksystä alkaen herkästi kuivuva ja sitä myötä kutiava päänahka on hellittänyt niin, että ei tarvitse olla enää pesemässä hiuksia joka toinen päivä. Tämä on itselleni iso voitto, koska kiharat hiukseni pitävät harvemmasta pesuvälistä enemmän! 😉 Jos tiedät mitä on aivosumu, niin olen kuullut kuinka jotkut ovat saaneet siihenkin helpotusta. Itse sain jo ketoilun kautta aivosumuun helpotusta, joten en osaa kertoa sen puolesta omakohtaista kokemusta.

Arctic Oils ei myöskään aiheuta kaupasta ostettujen kalaöljyvalmisteiden tavoin kalanmakuisia röyhtäyksiä ja moni kalalle allerginenkin on pystynyt tuotetta käyttämään ongelmitta. Tämä johtuu siitä, että tuotteen sisältämän kalaöljyn kalaproteiini on poistettu. Mielestäni huikeaa! Ja onhan se kieltämättä myös kivaa kun ei tarvitse niiden takia röyhtäillä. Öljy ei kapselin sisällä maistu millekään, eli sitä saa helposti annettua myös pienille lapsille rikkomalla kapselin ja valuttamalla sisällön sellaisenaan lusikkaan tai jonkun syömisen tai juomisen sekaan.

Lisäksi tämä tuote sisältää omegoiden kolmen ja kuuden lisäksi myös omega yhdeksää(mitä useimmissa omega valmisteissa ei ole).

Tarkemmat tiedot tuotteesta löydät täältä: Arctic Oils (arcticnutrition.com)