Tässä on mielestäni yksi mielenkiintoisin Arctic nutrition sarjan tuote! Siinä on Suomalaisen puolukan lisäksi trooppista noni-hedelmää. Varmasti jokainen tietää puolukan maun ja hyödyt terveydelle, mutta tuo noni-hedelmä oli itselleni täysin uusi tuttavuus. Se on kuulemma pahan makuinen hedelmä yksinään ja sitä on tuhansia vuosia käytetty edistämään terveyttä niillä alueilla missä sitä kasvaa. Boosterissa nämä kaksi supertuotetta on yhdistettynä kapseliin. Olen kuullut ja lukenut joidenkin saaneen tästä tuotteesta apuja muun muassa reuma- ja fibromyalgiakipuihin! Kuulostaa huimalta! Itse olen saanut boosterilla inhottavan päänsäryn pois, ilman apteekin lääkkeitä!

Olenkin välillä toivonut, että olisin kuullut tästä jo pari vuotta sitten keväällä, jolloin olkapääni alkoi reistailla fyysisesti raskaan työni myötä. Olisi nimittäin ollut mielenkiintoista tietää, olisiko auttanut siihenkin sen burana 800mg+ panadol 1g sijaan ja muiden kipulääkekokeilujen sijaan – näistä on nimittäin varmasti vatsani kärsinyt osansa. No minkäs teet, aikansa kutakin.

Lisäksi tämä osaltaan selvästi antaa energiaa päivään, olen nimittäin testannut pitää flowsta välipäivää ja boosterin avulla pysynyt päivän lähes yhtä virkeänä. Ilman kumpaakaan olen ollut taas samanlainen väsynyt kuin ennenkin, torkuttaa pitkin päivää ja niin edelleen.

Olen myös huomannut tämän tuotteen aloittamisen jälkeen älykelloni avulla, että syvän unen määrä on lisääntynyt sieltä noin puolesta tunnista vähintään tuntiin tai sitä enemmän. Tällä hetkellä syvän unen määrä on kieppunut tunnin paikkeilla, mutta syytän siitä kovaa stressiä, jonka elämän koettelemukset lähiaikoina ovat aiheuttaneet jälleen kerran.

En tiedä onko se vain Flow vai Boosteri vai molemmat kun on tehnyt koulutehtäviin keskittymisestäni helpompaa. Välillä olen ahkeroinut jopa aamusta iltaan (hups).

Tarkempia tietoja tuotteesta: Booster (arcticnutrition.com)