Raaka-aineet

Arctic nutritionilla on tällä hetkellä seitsemän tuotetta. Tuotteissa käytetyt raaka-aineet ovat suurin osa Suomesta, muutamaa eksoottisempaa raaka-ainetta lukuun ottamatta. Jokaisessa purkissa ainesosaluettelokin jää neljään ainesosaan eli mitään ylimääräistä ei ole. Kaikki raaka-aineet ovat tuotteissa kuumentamattomina eli täysin luontaisessa muodossa. Näin ne antavat parhaimman hyödyn kehossamme. Kun taas synteettiset vitamiinit eivät toimi kehossa samalla tavalla kuin luonnolliset. Pahimmassa tapauksessa keinotekoiset vitamiinit ovat elimistölle vieras aine, josta se pyrkii pääsemään eroon.

Yrityksen käyttämistä raaka-aineista lisää täällä: Raaka-aineet parhailta kasvualueilta (arcticnutrition.com)

Seuraavaksi omaa kokemusta tuotteista tähän mennessä.

Flow

Tämä on tuorein tuotejäsen, mitä Arcticilla on tarjolla. Tästä olen itse myös saanut helpoiten näkyviä tuloksia, eikä ole tarvinnut odotella kuukausia mitä solutasolla tapahtuu. Omassa tarinassani kerroinkin jo kuinka ensimmäistä kertaa tunsin luultavasti koko elämäni aikana millaista on olla ihan oikeasti virkeä. Sen lisäksi olen jaksanut keskittyä opintoihini, kun vielä viime vuoden puolella keskittyminen minkään asian lukemiseen tuotti ongelmia.

Myös kävelylenkit ja nyt tällä viikolla aloitetut lihasjumppa treenit ovat sujuneet mukavasti tämän hyvän makuisen juoman siivittämänä. Ohjeessa muuten lukee, että sekoitetaan 2,5 desiin veteen..itse koin sen liian laimean makuisena, joten sekoitan tiivisteen 1,5 desiin vettä.

Flowsta lisää Flow (arcticnutrition.com)

Arctic Sun ja Vital

Nämä ovat sarjan niin sanottu soturipäkki immuniteetin tueksi. Molemmat on purutabletteja ja sisältää ksylitolia, joka on hampaille ystävällisempää. D-vitamiini tutkitusti auttaa parantamaan vastustuskykyämme, ja tähän oiva tuote on tuo Sun. Uutena tietona itselleni tuli se, että d-vitamiini tarvitsee aina jonkin öljyn tai rasvan kaverikseen, jotta se imeytyisi elimistöömme. Tein pientä tutkimusta omista aiemmin käytetyistä d-vitamiineista ja yhdessäkään ei ole mitään öljyä mukana, enkä sitä aiemmin tosiaan ollut osannut edes katsoa. Joka tapauksessa Sun tuotteessa se on jo valmiina mukana luontaisesti tyrnimarjasta sekä lampaanvillasta vahva d-vitamiini ja öljyt, joten keho osaa ottaa vitamiinin hyödyt heti vastaan. Vitalista sisältää ternimaitoa ja mustikkaa, makua tulee myös luonnonvaniljasta. Se sisältää vasta-aineita sadoille viruksille ja bakteereille.

Alkuun tuon d-vitamiinin makua vierastin melkoisesti ja alkuun tästä syystä nielaisin tabletin kokonaisena. Vähitellen kuitenkin totuin makuun ja nykyään pureskelen siis tabletin. Vital maistuu vähän saman tapaiselta kuin mustikkamaito, on vaan huomattavasti terveellisempi, ja nautin sen vaihtelevasti imeskellen tai pureskellen.

Näistä lisää Arctic Sun (arcticnutrition.com) ja Vital (arcticnutrition.com)

Jos kiinnostuit tuotteista, niin tästä saat halutessasi tilattua ovh hinnoilla alennetuilla postikuluilla. Esimerkiksi Flowsta on maaliskuun loppuun asti tarjous 3+1 eli saa neljä pakettia kolmen hinnalla.